Eind 2003 is Goedhart Finance BV opgericht. Wij hebben gemerkt dat ondernemers begeleiding en een vast aanspreekpunt zoeken om allerhande zaken te bespreken en eenvoudig te kunnen regelen. In een snel veranderde omgeving is de vraag naar objectief advies, overzicht en deskundige begeleiding nog belangrijker.

Onze missie is om zelfstandige en ondernemers objectief en integer van dienst te zijn bij het in kaart brengen van de te verzekeren risico’s en het maken van keuzes bij verzekeringsoplossingen en verzekeringsmaatschappijen.
Sinds 2010 trachten wij een heldere structuur aan te brengen in de verzekeringen, door gebruik te maken van passende verzekeringsoplossingen met transparante dienstverlening.

StudentenCollectief
StudentenCollectief heeft ervoor gezorgd dat Zorgverzekeraars vanaf 2006 condooms vergoeden en pakketten hebben ontwikkeld speciaal voor deze doelgroep.

Daarnaast zijn wij in staat om vanuit onze omvang beter te onderhandelen met verzekeraars zodat Studenten verzekerd zijn van uitstekende voorwaarden, goede dienstverlening en een scherpe premie.

JongerenPolis
JongerenPolis doet haar best om goede verzekeringen aan te bieden tegen de scherpste premie voor Jongeren. Op deze manier zijn Jongeren verzekerd van de beste verzekeringen met een transparante dienstverlening. Uit ervaring weten wij dat er makkelijk verzekeringen worden afgesloten waarbij later spijtig slechte ervaringen met verzekeraars ontstaan.

GezinsVerzekeringen
GezinsVerzekeringen biedt alle verzekeringen die een gezin nodig heeft. Vanaf de huis, tuin en keukenverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen tot aan huisdierverzekeringen. Kortom alles via één loket overzichtelijk in uw eigen digitale polismap te beheren. U bent verzekerd van de beste producten tegen de scherpste prijs met de meest objectieve en transparante dienstverlening.

SeniorenVerzekerd
Senioren zijn in een andere levensfase en hebben dus ook andere verzekeringsbehoefte. Met SeniorenVerzekerd bieden wij verzekeringsoplossingen die aansluiten op deze levensfase. Daarnaast kunnen wij de belastingaangifte verzorgen, vragen beantwoorden over nalaten, vermogenplanning en wegwijs bieden bij verschillende vraagstukken. Kortom de verzekeringen zijn top en tegen een scherp tarief echter onze dienstverlening gaat verder.